Довідка

Угода про конфіденційність

1. Предмет угоди
1.1. Угода про конфіденційність встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних замовника, які отримує ФОП Гладкий Тарас Михайлович (далі KARPATY ROCKS) від Замовників послуг за Договорами, в тому числі, за публічним договором про надання посередницьких комерційних послуг, розміщеному на сайті https://karpaty.rocks/. Ця угода є невід'ємною частиною договорів, згідно з якими надаються послуги KARPATY ROCKS.
1.2. Для того, щоб Замовник отримав одну і/або декілька послуг KARPATY ROCKS, зокрема, але не виключно: комерційно-посередницьких послуг згідно з публічним договором, він зобов'язаний висловити свою повну згоду з умовами цієї угоди про конфіденційність. Факт отримання послуг від KARPATY ROCKS означає повну згоду з умовами цієї угоди.
1.3. Замовник не має права користуватися послугами KARPATY ROCKS, якщо він не згоден з умовами цієї угоди, або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди з KARPATY ROCKS, або не є уповноваженою особою компанії.
1.4. Замовник дає свою однозначну згоду з умовами даної угоди про конфіденційність, і надає KARPATY ROCKS право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані Замовника та чи уповноважених осіб на умовах цієї угоди.
1.5. KARPATY ROCKS не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання і розкриття персональних даних Замовника третім особам, які не перебувають у власності або під управлінням KARPATY ROCKS, і фізичним особам, які не є працівниками KARPATY ROCKS, навіть якщо Замовник отримав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою сайту https://karpaty.rocks/ або розсилки.
1.6. Замовник визнає, що в разі недбалого ставлення Замовника до безпеки і захисту його персональних даних та даних авторизації, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису, персональним і іншими даними Замовника. KARPATY ROCKS не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.
 
2. Персональні дані, що надаються KARPATY ROCKS
2.1. KARPATY ROCKS отримує таку інформацію: ім'я, прізвище, по батькові та/або назва компанії, номер телефону з якого дзвонить Замовник, номер телефону, за яким можна зв'язатися з Замовником, адреса електронної пошти, місто проживання Замовника, а також імена і прізвища осіб, на яких подаватиметься заявка на бронювання готельних номерів (якщо Замовник бронює номер не для себе, або бронюється більше одного номера). Також замовники можуть надавати KARPATY ROCKS наступні дані: інформацію про кредитну картку (тип і номер кредитної картки, перевірки CVC-код, термін закінчення дії, ім'я власника карти), дані, що стосуються бронювання номерів в готелях.
2.2. Вся інформація збирається KARPATY ROCKS як є, і не змінюється в процесі збору даних.
2.3. KARPATY ROCKS має право використовувати ці дані Замовника: ім'я, прізвище, по батькові, назву компанії, номер телефону, з якого дзвонить Замовник, номер телефону, за яким можна зв'язатися з Замовником, адреса електронної пошти, місто проживання, а також імена і прізвища осіб, для яких будуть бронюватися номера, дані кредитної картки.
 
3. Порядок використання персональних даних. Умови надання доступу до бази даних
3.1. Замовники, згідно Даній Угоді про конфіденційність, надають право KARPATY ROCKS розкривати персональні дані замовників готелям і/або іншим особам, які надають послуги проживання, де замовники мають намір проживати, а також особам, які надають KARPATY ROCKS послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі . Треті сторони можуть використовувати призначену для Замовника інформацію тільки в разі якщо вони надають послуги Замовнику та/або KARPATY ROCKS і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги. В інших випадках KARPATY ROCKS його не передає особисті дані третім особам без згоди Замовника.
3.2. Окрім вищезгаданого, розкриття персональних даних без згоди Замовника або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно: 
    - За обґрунтованим запитам державних органів, які мають право вимагати і одержувати такі дані. 
    - У тому випадку, якщо на думку KARPATY ROCKS Замовник порушує умови даної угоди про конфіденційність і/або інших договорів і угод між KARPATY ROCKS і Замовником.
 
4. Порядок зміни / видалення особистих персональних даних Замовника
4.1. Персональні дані Замовника зберігаються протягом трьох років з моменту припинення Договору, крім даних кредитної картки, які автоматично видаляються протягом десяти днів з моменту виїзду Замовника з Готелю. За бажанням Замовника KARPATY ROCKS повністю і негайно видаляє особисті дані Замовника. При цьому враховується, що видалення даних можливо тільки після закінчення всіх відкритих договорів (угод).
4.2. Замовнику за письмовим запитом та за умови пред'явлення документу, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.
 
5. Захист інформації, що збирається
5.1. З метою захисту наданих персональних даних KARPATY ROCKS застосовує відповідні інформаційні системи і процедури. KARPATY ROCKS використовує безпечні процедури, а також використовує технічні та фізичні обмеження для доступу до персональних даних. Інформація про кредитну картку Замовника спрямовується через безпечний сервер. KARPATY ROCKS використовує найновітніші і безпечні технології, за допомогою яких шифруються персональні дані та інформація про кредитну картку, а саме: Secure Socket Layer "(SSL). SSL, які використовує KARPATY ROCKS - сертифікат виданий компанією Let's Encrypt.
5.2. Тільки ті співробітники KARPATY ROCKS, яким необхідно виконувати робочі функції, для яких необхідний доступ до особистої інформації Замовників мають доступ до особистої інформації про Замовників. Всі співробітники, що мають доступ до інформації про Замовників, підписали угоду про нерозголошення інформації третім сторонам про Замовників.
 
6. Внесення змін до угоди про конфіденційність
6.1. KARPATY ROCKS може змінити умови угоди про конфіденційність. В такому випадку KARPATY ROCKS замінить версію на сторінці умов https://karpaty.rocks/privacy. Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як KARPATY ROCKS4 захищає інформацію про Замовників.
6.2. Всі зміни до угоди набувають чинності з моменту їх публікації. Отримуючи послуги від KARPATY ROCKS, Замовник підтверджує однозначну згоду з новими умовами угоди про конфіденційність в редакції, чинній на момент використання Замовником послуг.
6.3. KARPATY ROCKS не несе відповідальності за шкоду або збитки, понесені Замовником або третіми особами в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов угоди про конфіденційність, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.
 
7. Додаткові умови
7.1. У разі якщо будь-яке положення угоди про конфіденційність, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або частина, будуть визнані такими, що суперечать закону або недійсними, це не вплине на інші положення, що не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення або становище, яке не може бути виконано без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.
7.2. Замовник має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI.
7.3. Дана угода про конфіденційність поширюється на Замовника з моменту отримання послуг від KARPATY ROCKS і діє доти, поки зберігається будь-яка інформація про Замовника, в тому числі персональні дані.

Досліджуй і подорожуй Карпатами разом зKarpaty.ROCKS